Despre noi

Dulcesa R este locul unde visele dulci devin realitate, locul unde pasiunea pentru dulce se regaseste in cele mai bune prajituri si torturi, create de cofetari talentati si mai ales locul in care nu se fac compromisuri privind calitatea produselor si atentia pentru cerintele clientilor.

Laboratorul nostru aduce retetele traditionale in actualitate, imbinand gusturi traditionale cu gusturile rafinate, retete ce includ produse naturale realizate pe baza de creme fierte, unt, oua, ciocolata veritabila, lapte, smantana naturala de frisca,etc. Realizam produse proaspete si avem mare grija in alegerea ingredientelor, a materiilor prime, sa fie cat mai naturale si proaspete, astfel produsele noastre sunt adresate tuturor categoriilor de consumatori. In deserturile noastre ne aventuram sa depasim granitele universului creatiei si al imaginatiei, alcatuind cu atentie fiecare detaliu.

Ceea ce mancam ne defineste corpul, templul sufletului fiecaruia! Gama de produse este foarte diversificata, incepand de la prajituri traditionale pana la torturi vegane, torturi fara lactoza si proteine din lapte, torturi fara gluten, candy – bar si pana la realizarea unui „vis” dulce propriu al oricarui client. Totodata consultanta oferita in personalizarea fiecarui tort aniversar sau de nunta / botez / Corporate ne da entuziasmul de a folosi atat creativitatea cat si experienta cofetarilor proprii.

Dulcesa R SRL este o intreprindere sociala prin care vom ajuta tinerii de peste 16 ani, crescuti in centrele de plasament si de catre asistenti maternali, in vederea integrarii sociale cat mai usoare, in crearea unei stabilitati si a unei sigurante prin programe educationale si de munca. Prin profiturile inregistrate de intreprindere vom sustine si tinerii din comunitatea locala cu risc de abandon scolar, prin sprijinirea acestora si cresterea nivelului educational al acestora prin diferite cursuri si traininguri.

Obiectivele sociale ale întreprinderii sunt: – Cresterea incluziunii sociale prin îndrumare profesională şi personală, consiliere psihologică/ psihoterapie şi suport emoţional si moral pentru tinerii proveniti din centrele de plasament sau aflaţi în îngrijirea asistenţilor maternali. – Organizarea de cursuri individuale şi de grup de formare profesională şi personală la care vor lua parte nu doar tinerii amintiţi mai sus ci şi tinerii proveniţi din familii dezorganizate, cu risc crescut de abandon şcolar. – Obţinerea de contracte de practică şi/sau formare profesională la locul de muncă în cadrul unor întreprinderi din judetul Sibiu – Acordarea de suport în negocierea şi încheierea de contracte individuale de muncă pentru persoanele din grupul vulnerabil, unde este cazul.

Afla mai multe din articolul urmator: Un Business Dulce